2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fejlevágással fenyegette meg szomszédját a láncfűrészes férfi

Hirdetés

Fejlevágással fenyegette meg szomszédját a láncfűrészes férfi

2023. január 13-án egy veszprémi lakos arról értesítette a helyi rendőröket, hogy egy számára ismeretlen személy azzal fenyegette meg, hogy levágja a fejét a kezében lévő láncfűrésszel. A gyanúsított egy robbanómotoros láncfűrészt vitt magával, amit beindított, és többször a sértett felé suhintott vele.

A helyszínre érkező rendőrök otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt, akit aztán előállították a helyi rendőrkapitányságra. A nyomozók ezután gyanúsítottként kihallgatták a 31 éves férfit, amely során a tettes jelezte, körülbelül két éve hallgatja esténként, hogy a számára ismeretlen szomszédja az esti órákban különböző szerszámgépekkel dolgozik.

Elmondása szerint ebből lett elege, péntek este ezért előkapta a tárolóból a saját motoros láncfűrészét, és átment vele a szomszédjához. A beszélgetés előbb szóváltáshoz, majd halálos fenyegetéshez vezetett.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/16/lancfuresz-fenyegetes-veszprem-szomszed-rendorseg-zaklatas-garazdasag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó Péter: Megérkezett a három mobil mentőállomás

A külügyminiszter azt írta, hogy a két kisebb és egy komplex műtőképességekkel is rendelkező klinikai …