2021. március 7., vasárnapMa Tamás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.07. Tamás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fejek hullanak: távozik a Bajcsy-Zsilinszky Kórház főigazgatója is

Hirdetés

Fejek hullanak: távozik a Bajcsy-Zsilinszky Kórház főigazgatója is

Távozik a Bajcsy-Zsilinszky Kórház főigazgatója is – értesült a Telex. Információik szerint Bodnár Attilát még a múlt héten értesítették arról, hogy mennie kell a Bajcsy-kórház éléről. 

A lap információi szerint jelenleg úgy néz ki, hogy karrierjét a Terrorelhárítási Központ Egészségügyi Igazgatóságánál folytatja. Megjegyzik, hogy pár nappal ezelőtt az óbudai Szent Margit Kórház vezetőjét, Szentes Tamást menesztették, a helyére pedig Nagy Mihályt nevezték ki.

A Telex arról is ír, hogy Bodnár Attila a koronavírus-járvány első hullámának idején belekeveredett a Pesti úti idősek otthona körül kialakul konfliktusba, hiszen az idősotthonban kitört tömeges fertőzés után a betegeket a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba szállították, és elég sokan meg is haltak. Ennek következménye aztán az lett, hogy a főváros és a kormányzat között kisebb sárdobálás kezdődött meg azzal kapcsolatban, hogy kinek a hibája a tömeges fertőzés, közben persze a kórház is elég sok támadást kapott. 

<img […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/23/bajcsy_zsilinszky_korhaz_foigazgato/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezzel a papírral menjen, ha gyorsan végezne az oltóponton

Ezzel a papírral menjen, ha gyorsan végezne az oltóponton

Letölthető verzióban közzétették a koronavirus.gov.hu oldalon azt a hozzájáruló nyilatkozatot, amit az oltás helyszínére kell …