2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ezúttal Rómában ragadtak a Wizz Air magyar utasai, étlen-szomjan egy teljes napra

Hirdetés

Ezúttal Rómában ragadtak a Wizz Air magyar utasai, étlen-szomjan egy teljes napra

Egy olvasónktól tudtuk meg – amelyet a Wizz Air is feltüntetett a saját oldalán –, hogy a szombat este 21 óra 35 perckor induló budapesti járat három órás késéssel indul. Olvasónk szerint, aki ezzel a géppel utazott volna haza, „ezen meg sem lepődtek”, hiszen számítottak rá a szombati események után.

Viszont, mikor 23 óra 35 perckor már ott voltak a kapunál Rómában, akkor üzenetben közölték az utasokkal, hogy a végül az egész járatot törölni kellett – ám egy dolgozó sem volt a közelben, aki felvilágosítást adhatott volna a helyzetről.

Annyit írtak mindössze, hogy a járat csak vasárnap délután 4-kor indul.

Hirdetés

Elmondása alapján 30 perccel később jött oda a várakozó tömeghez – tele kisgyerekesekkel, várandósokkal és idősekkel – egy reptéri alkalmazott, aki elmondta, hogy a pilóta betegsége miatt kellett törölni a járatot, így vissza kell menniük a feladott poggyászokat visszakérni. Mindezt csaknem éjjel 1-kor. Ezután visszavitték őket az egyes terminálhoz – ahonnan a gép indult volna – a check-in szekcióba és mindezt étel és ital nélkül.

Ezután egészen reggel 6 óráig próbálta elintézni a személyzet, hogy szállást tudjanak biztosítani a repülőtéren ragadt utasoknak – amiről biztosították őket, hogy meg fog történni –, de olvasónk szerint mindössze 20 embert tudtak elszállásolni, főként az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/23/wizz-air-roma-repulogep-jarattorles-magyar-utasok-olaszorszag-varakozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mentőautó borult fel Budapesten, a Bocskai úton

Mentőautó és személygépkocsi ütközött vasárnap délután Budapest XI. kerületében a Bocskai úton, a mentő a …