2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ezért nem rendelt el távoltartást a bíróság a Tamásiban meggyilkolt nőnél

Hirdetés

Ezért nem rendelt el távoltartást a bíróság a Tamásiban meggyilkolt nőnél

Kovács Ildikó a szekszárdi tájékoztatón emlékeztetett: a 49 éves férfi március 26-án reggel behatolt a nő tamási házába, és több késszúrással leszúrta. Az áldozat a helyszínen meghalt. Azt, hogy a nő távolságtartást kért, az RTL is ismertette korábban, de most újabb részleteket árultak el a bűncselekményről.

Kovács Ildikó elmondta: a férfi február 17-én szabadult a börtönből, ahol a nő ellen elkövetett erőszakos bűncselekmény miatt töltötte szabadságvesztését.

A sértett ekkor kérte a Tamási Járásbíróságtól a 60 napra elrendelhető megelőző távoltartást, a kérésről február 16-án hozott elutasító végzést a bíróság. A végzést a sértett és képviselője tudomásul vette, és az ügyészség sem élt jogorvoslati lehetőséggel, így az február 27-én jogerőre emelkedett – ismertette a szóvivő.

Ez volt az oka

A szóvivő hozzátette: a bíróság nem találta megalapozottnak azt a távoltartás törvényben meghatározott feltételeit, miszerint a hozzátartozók […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/28/tamasi-gyilkossag-csaladi-eroszak-tavoltartas-rendorseg-buncselekmeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …