2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ezért keresd a magyar gyártású Absolute Live izotóniás italt

Ezért keresd a magyar gyártású Absolute Live izotóniás italt

Aki rendszeresen sportol, tudja, mennyit jelentenek az ételekben és italokban található különböző értékes anyagok – hiszen nagyban segíthetnek elérni a kitűzött célokat. Energetizálás, zsírégetés, az ízületek védelme – az Absolute Live-nál úgy állították össze a különböző sportitalokat, hogy célzottan támogassák a fogyasztókat terveik megvalósításában. A BCAA, az L-glutamin, az L-karnitin és a kollagén például már egyáltalán nemcsak a nők körében népszerű, hiszen a zsírégetés és a bőrszövet táplálása egyre több férfi számára is fontos.

Saját tapasztalatok alapján fejlesztik a sportitalokat

Hatóanyagok, mozgás, táplálkozás – mindent csak mértékkel

Az Absolute Live termékekbe olyan mennyiségben kerülnek a hatóanyagok, ami optimális a fogyasztók számára. A cég egyik filozófiája, hogy a funkcionális italok fogyasztása mellett sokoldalúan kell táplálkozni, kerülni az egyoldalú diétákat, hiszen semmilyen táplálékkiegészítő nem pótolja a helyes táplálkozást és az egészséges életmódot. Aminek fontos része a mozgás és a pihenés helyes arányának megtalálása, a test jelzéseinek figyelembevétele – sőt, a feltöltődés, a lelki harmóniáért való munka is.

Vitaminok bevitele? Immunerősítés? Gyógynövények? Nemcsak a sportolókra koncentrálnak

Az R-Water Kft. csapata nemcsak sportolók, aktív életet élők számára kifejlesztett italokat készít. A Power Fruit családi funkcionális italok például immunerősítő hatásúak, jó minőségű gyümölcslevet és vitaminokat tartalmaznak – és természetesen hozzáadott cukor nélkül készülnek. PRO+ italokat a vitaminokon kívül gyógynövények teszik még értékesebbé, a Pro+Vegi márka tagjai pedig azoknak nyújtanak segítséget, akik több zöldséget és vitamint szeretnének fogyasztani.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230807-ezertkeresd-a-magyar-gyartasu-absolute-live-izotonias-italt.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

Mint arról az Index is beszámolt, tettlegességig fajult a Szlovákiában megrendezett Csallóközi Vásár péntek esti …