2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ezermilliárdokat fordít a kormány az újraindításra

Hirdetés

Ezermilliárdokat fordít a kormány az újraindításra

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón bejelentette: az idei költségvetésben hatezer milliárd forintos alapot hoznak létre a gazdaság újraindítására, a jövő évi büdzsében hétezer milliárd forintot szánnak erre.

A bértámogatás az újrainduló vendéglátásban májusban is jár, a kifizetések gördülékenyen zajlanak, eddig közel 72 milliárd forintban részesültek a jogosultak.

A Fudantól a Dunaferrig

A Fudan Egyetem heves ellenzéki kritikákat kiváltó budapesti campusának létesítéséről Gulyás Gergely úgy fogalmazott, hogy a felsőoktatás minőségének javítása közös érdek. A kínai intézmény és a Corvinus eddig is együttműködött. Azt is hozzátette, hogy a Fudan a világ egyik legjobb egyeteme, Magyarország pedig bármelyik olyan egyetemet szívesen látja, amely világszinten a top 50-ben van.

Szóba került a Dunaferr-ügy is, de a miniszter szerint a kormánynak nincs hatása a kérdésre, mert a baloldal korábban eladta a gyárat.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/22/ezermilliardokat-fordit-a-kormany-az-ujrainditasra/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Még csak tesztüzemben működik a védőoltást igazoló alkalmazás

Még csak tesztüzemben működik a védőoltást igazoló alkalmazás

Mától ingyenesen elérhető a védőoltást igazoló mobilalkalmazás a szolgáltatóknak és az oltottaknak is − olvasható a koronavírus-járvány …