2023. március 23., csütörtökMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ez ugyan nem kémléggömb, de Magyarország felett is különleges dolog jelent meg

Hirdetés

Ez ugyan nem kémléggömb, de Magyarország felett is különleges dolog jelent meg

A különleges égi jelenséget egy férfi vette észre a Balaton partjától mintegy 30 kilométerre található községben. A D betűhöz hasonló, lassan mozgó objektum néha eltűnt, majd újra felbukkant, de így is perceken át nyomon tudta követni, és fényképeket is készített róla.

A férfi biztos benne, hogy nem repülő jelent meg az égen, elmondása szerint ez a mozgását és az általa kibocsátott fényeket megfigyelve kizárható. A férfi azóta is a hatása alatt áll a látottaknak, főleg azért, mert nem talál magyarázatot a jelenségre – írja a Travelo.

Innen a hullócsillagok is mindig gyönyörű látványt nyújtanak

Mátyásdomb Székesfehérvártól 45 kilométerre van, ez pedig elegendő távolság ahhoz, hogy a fényszennyezés mérsékeltebben érvényesüljön. A portál hozzáteszi: Mátyásdombról a csillaghullás is mindig jól megfigyelhető, ha felhőtlenek az éjszakák. Ilyenkor könnyebben lehet tanulmányozni az eget.

Egyes feltételezések szerint a fényjelenségre logikus magyarázat lehet, hogy 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/07/repulo-targy-kulonleges-objektum-matyasdomb-fenyek-jelenseg-csillaghullas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Megjöttek a magyarok!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20230322-orban-viktor-megerkeztek-a-magyarok.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …