2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ez már a hardcore ősz fagypont körüli hőmérsékletekkel

Hirdetés

Ez már a hardcore ősz fagypont körüli hőmérsékletekkel

Kedden több, szerdán kevesebb fátyol-, illetve gomolyfelhő zavarja a napsütést, csapadék nem várható – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-nek eljuttatott előrejelzésében.

Mint írják, szerdán a Dunántúlon és a középső megyékben megélénkül, a Fertő térségében meg is erősödik a délkeleti szél; másutt mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet szeszélyes területi eloszlásban 4 és 13 fok között alakul, de a völgyekben és a homokhátságokon 1–3, a vízpartok közelében 14 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 23 és 28 fok között várható.

Hirdetés

Csütörtökön többnyire napos időre számíthatunk fátyolfelhőkkel, kevés gomolyfelhővel, csapadékot aznapra sem jósolnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 13 fok között várható, de az északkeleti völgyekben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Pénteken napos idő várható kevés fátyol-, illetve gomolyfelhővel, csapadék nélkül; a délkeleti, déli szél néhol megélénkül. Hajnalban 6–14 fok lesz a jellemző, a délutáni órákban 23–28 fokot olvashatnak le a hőmérőről.

Szombaton az előrejelzések szerint szintén sok napsütésre lehet számítani gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék általában nem valószínű (estétől az Alpokaljára esetleg besodródhat egy-egy zápor). A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 7 és 14, a csúcshőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Vasárnap is általában többórás napsütés várható, de főleg a Dunántúlon időnként erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, ott helyenként előfordulhat zápor, egy-egy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/07/idojaras-elorejelzes-orszagos-meteorologiai-szolgalat-hoingas-homerseklet-osz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Repülőrajtott vett az ellenzéki előválasztás, legalábbis reggel még azt hittük, hogy így lesz. Az informatikai …