2022. december 9., péntekMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ez lehet a megoldás a kisebb energiafogyasztásra

Hirdetés

Ez lehet a megoldás a kisebb energiafogyasztásra

Ismert tény, hogy az éves átlag energiafogyasztás mértékéig minden magyar háztartásban megmarad a rezsicsökkentés, megtakarítani, az átlagfogyasztáson belül maradni több módon is lehet.

Elcsépeltnek tűnhet a világítással takarékoskodni, de nem mindegy, miképpen tesszük ezt. A háztartáson belül az áramfogyasztás mindössze tizenöt százalékát fordítjuk világításra, azonban ennek a tizenöt százaléknak a háromnegyede megtakarítható – ha csak kevéssel lépnénk át a havonkénti átlagértéket, már ez is jelentős tétel lehet.

Ezt követően a Vízművek szakembereinek át is kell venni, regisztrálni az új vízórát, csak ezután követően csökkenthető vele a vízdíj. A fagyvédelemről való gondoskodás ebben az esetben is a felhasználó dolga. A kis összegű ráfordítás hamar megtérül.

M. Orbán András írása az Origóra.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20221108-lehet-megoldas-kisebb-energiafogyasztas.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így lesznek nyitva a posták az ünnepek alatt

Így lesznek nyitva a posták az ünnepek alatt

December 25-én és 26-án, valamint 2023. január 1-jén a posták zárva lesznek, az ünnepek alatt …