2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Évekig bántalmazta szexuálisan a lányait egy győri férfi

Hirdetés

Évekig bántalmazta szexuálisan a lányait egy győri férfi

A férfit szexuális erőszak, szexuális kényszerítés, kiskorú veszélyeztetése, személyi szabadság megsértése és többrendbeli kapcsolati erőszak bűntette miatt ítélték el.

Emellett végleges hatállyal eltiltották minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelyben tizennyolc évesnél fiatalabbak nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, és megszüntette szülői felügyeleti jogát is – tájékoztatta a bíróság keddi határozatáról a Győri Fellebbviteli Főügyészség az MTI-t.

A nőt kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt ítélték el. Ő két év, öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ítélőtábla az első fokon eljáró Győri Törvényszék határozatát a férfi esetében helybenhagyta, a nő esetében nyolc hónappal súlyosbította.

A férfi bántalmazta a gyerekeket, a nő nem védte meg őket

A jogerős ítéleti tényállás szerint a férfi és a nő közösen nevelte a 2000-ben, 2001-ben, 2005-ben és 2012-ben született lányokat Győrben.

Hirdetés

A házaspár között 2006-ban megromlott a viszony, naponta veszekedtek. A két nagyobb lány végzett el szinte minden házimunkát, és – akár a tanulásuk rovására is – a kisebb testvéreket is ellátta. Volt, hogy a férfi az idősebb lányait fakanállal, szíjjal, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/21/bantalmazas-eroszak-szexualis-zaklatas-gyor-bortonbuntetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …