2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Éveken át, többször megerőszakolta a lányait egy győri férfi

Hirdetés

Éveken át, többször megerőszakolta a lányait egy győri férfi

A férfi és a nő házasságából 4 lány született, akiket a győri otthonukban együtt neveltek. A házaspár között 2006-tól kezdődően rendszeresek voltak az éjszakába nyúló viták, amit a kicsik is hallottak. A két nagyobbik lánynak kellett szinte minden házimunkát megcsinálnia és a kisebb testvéreiket ellátnia, még akkor is, ha ez a tanulásuk rovására ment. Előfordult, hogy a férfi az idősebb lányait úgy büntette meg, hogy fakanállal, szíjjal vagy horgászbottal ütötte őket. A 15 éves lányát gyakran addig fojtogatta, amíg az rosszul nem lett.

Az ítélet ellen az ügyészség súlyosbításért fellebbezett. Másodfokon Győri Ítélőtábla a férfi büntetését helybenhagyta, az anyáét azonban 2 év börtönbüntetésre súlyosbította, amit 5 év próbaidőre felfüggesztett.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220621-verte-bantalmazta-es-megeroszakolta-lanyait-egy-ferfi-gyorben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hajtóvadászat: egymás után törtek be egy budapesti üzletbe – videó

Két férfi július 1-én hajnalban berúgta egy VI. kerületben lévő üzlet bejárati ajtaját, majd ellopta …