2021. június 22., keddMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
2021.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Erzsébet királynő köszöntötte a legkisebb hercegnőt

Hirdetés

Erzsébet királynő köszöntötte a legkisebb hercegnőt

Erzsébet királynő „el van ragadtatva” új dédunokájának érkezésétől – közölte sajtóközleményében a Buckingham-palota. A BBC beszámolt róla, hogy a walesi herceg, Cornwall hercegnője és a cambridge-i herceg és hercegnő is örömmel értesült a hírről, hogy pénteken megszületett Harry herceg és Meghan Markle második gyermeke, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

A nagypapa, Károly herceg és felesége, Kamilla cornwalli hercegné is sietett gratulálni a hír hallatán. A Twitteren azt írták:

Gratulálunk Harrynek, Meghannek és Archie-nak Lilibet Diana érkezéséhez. Sok boldogságot kívánunk nekik ehhez a csodálatos hírhez. 

Congratulations to Harry, Meghan and Archie on the arrival of baby Lilibet Diana ????

Hirdetés

Wishing them all well at this special time. pic.twitter.com/ucJZIm2kqH

— The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall (@ClarenceHouse) June 6, 2021

Harry herceg testvére, Vilmos herceg és a brit kormányfő, Boris Johnson is gratulációját fejezte ki a párnak. A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/07/karoly-herceg-vilmos-herceg-harry-herceg-meghan-markle-lilibet-kiralyi-csalad-nagy-britannia-lady-diana-boris-johnson/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

A magyar–kínai gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok fejlesztéséhez hozzájáruló munkája elismeréseként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Magyar Arany …