2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Értelmetlen gyalogátkelőkkel okoz elképesztő dugót Karácsony Gergely a Blaha Lujza téren

Hirdetés

Értelmetlen gyalogátkelőkkel okoz elképesztő dugót Karácsony Gergely a Blaha Lujza téren

A Blaha Lujza tér felújítása lassan egy éve tart, a projektre másfél évet szántak a fővárosnál, ám jelenleg nem úgy tűnik, hogy idén elkészülhet.

A tér megújulása körüli tesze-toszaság tökéletes lenyomata Karácsony Gergely politikájának. A Blaha renoválása többszöri halasztás után 2021 júniusában kezdődött el. A munkálatokról már Tarlós István idejében megállapodás született, azonban az új városvezetés a tervek felülvizsgálatát kérte forráshiányra hivatkozva. Az elvesztegetett több mint egy év sem volt elegendő ahhoz, hogy a beígért társadalmi egyeztetést lefolytassák. A felújítás megkezdésének időzítése ráadásul óriási dugókkal járt, mivel ebben az időszakban egyszerre zártak le hasonló munkálatok miatt több forgalmas csomópontot is.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220504-gyalogatkelovel-okoz-dugot-karacsony-a-blaha-lujza-teren-mediaworks-hircentrum.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Baleset történt a Ferihegyre vezető úton, lezárták

A balesetben egy teherautó ütközött össze egy autóval, utóbbi vezetője beszorult járművébe, a tűzoltók feszítővágóval …