2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Értékhatár alatti beszerzéssel indítja az egyház a Normafánál lévő kápolnaépítést

Hirdetés

Értékhatár alatti beszerzéssel indítja az egyház a Normafánál lévő kápolnaépítést

Hegyvidék önkormányzatának nem volt rá fedezete, ezért a Normafánál lévő Anna-rétre tervezett minikápolna építését átadta a Magyar Katolikus Egyháznak, amely már az esemény hivatalos bejelentését megelőzően tárgyalásos, értékhatár alatti beszerzési eljárást indított a megvalósítására.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Szűz Mária, a Világ Királynője engesztelő kápolna felépítését a XII. kerületi önkormányzat először a katolikus egyházzal közösen képzelte el, majd egyedül, végül adománygyűjtésről. A felhívás szerint ennek becsült költsége 127 millió forint lenne. Az adománygyűjtés jelenleg is zajlik, a legfrissebb adatok szerint eddig 47,3 millió forint érkezett. 

A meghívásos pályázatra hat céget hívott meg a beszerzési pályázatot kiíró főegyházmegye, köztük szerepel a Sampo Consult Kft.-t is, amellyel tavaly már egyszer 54,3 milliós ajánlati árral szerződést is kötött az önkormányzat.

Hirdetés

A tárgyalásos értékhatár alatti beszerzésről az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyei Hivatal építészmérnöke, Salacz Ákos azt mondta lapunknak, hogy ebben a kiírt beszerzési pályázatban nincs értékhatár.

Az egyházakra (és más, hitéleti tevékenységet folytató szervezetekre) más beszerzési szabályok vonatkoznak, mint a közpénzekkel gazdálkodó szervezetekre, ám a közbeszerzési […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/16/hegyvidek-normafa-kapolna-epites-katolikus-egyhaz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meg akartak erőszakolni egy 15 éves lányt Újbudán

A vád szerint február 28-án este a 11. kerületi Költők Parkjában találkozott a román férfi …