2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ennyi, mehetünk kapálni! Tarján Zsófi kikelt magából az új rendelet miatt

Hirdetés

Ennyi, mehetünk kapálni! Tarján Zsófi kikelt magából az új rendelet miatt

Hamarosan új intézkedések lépnek érvénybe az országban, már csak azt kell megvárni, hogy a beoltottak száma elérje a 4 milliót. Az engedmények jelentős részét védettséghez kötik majd – erről a hivatalos oldalán tájékoztatott ma délelőtt a kormány. Időközben a Magyar Közlönyben is megjelent a rendelet, amely részletezi a lépcsőzetes nyitás következő lépéseit, erről itt írtunk részletesen.

Sokan örülhetnek, hiszen több közösségi tér is megnyitja a kapuit: a színházak, a mozik, a múzeumok és a könyvtárak ismét látogathatók lesznek. Úgy tűnik azonban, hogy a zenés, táncos rendezvények továbbra is tiltólistán maradnak. 

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló kormányrendelet módosításában, az 5 § 2. bekezdésének g.) alpontjánál az alábbiak olvashatók:

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/26/tarjan-zsofia-kormanyrendelet-koncertek-rendezvenyek-tiltas-jarvany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlovák férfitól szerezte be a drogot a magyar díler

Két férfira figyeltek fel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának (KR NNI) nyomozói pár hónappal ezelőtt. Egyikük …