2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Emberöléssel gyanúsítják a Honvédkórház ámokfutóját

Hirdetés

Emberöléssel gyanúsítják a Honvédkórház ámokfutóját

A korábban közölteknél súlyosabb bűncselekményekkel gyanúsítják azt a férfit, aki egy fővárosi kórház Covid-osztályán szúrt megtöbb embert. A Fővárosi Főügyészség indítványozta a külföldi gyanúsított letartóztatásának meghosszabbítását további három hónappal – tájékoztatta az MTI-t a fővárosi főügyész.

A gyanú szerint a 37 éves férfi március 13-án a délutáni órákban egy VI. kerületi kórházban először egy betegtársát fojtogatni kezdte, és többször mellkason ütötte. Támadásával csak a sértett segítségért kiáltása miatt érkező ápolók láttán hagyott fel. Ezután a szomszéd kórteremben sebészeti ollókkal megszúrt egy védekezésre képtelen állapotban, altatásban lévő nőt. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A gyanúsított ezek után az őt

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/08/belehalt-seruleseibe-a-brutalis-korhazi-amokfuto-egyik-aldozata/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

15 éves robogós fiút ért életveszélyes baleset Mezőkövesden

A robogós a Mezőkövesd belvárosa felől Szihalom irányába tartott a főúton, amikor a vele szemből …