2020. október 26., hétfőMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Eltiltották, de jogsi nélkül is vezet a Dózsa György úti gázoló

Eltiltották, de jogsi nélkül is vezet a Dózsa György úti gázoló

A bíróság első fokon örökre eltiltotta a vezetéstől a Dózsa György úti gázolót, M. Richárdot, de a jelek szerint ez sem tántorítja el attól, hogy újra a volán mögé üljön – értesült a Bors.

A lap információi szerint a férfi múlt szerdán a XIII. kerületben bukott le, amikor is egy német rendszámú, Mercedes típusú autót vezetett. Egy szemtanú szerint a Váci úton állították meg a rendőrök M. Richárdot, aki az igazoltatást követően lezárta a kocsiját, majd gyalog hagyta el a helyszínt.

A rendőrség az Indexnek is megerősítette a történteket, valamint hogy a férfi ellen bírósági eljárás van érvényben, amit csak tetőz, hogy annak ellenére is vezetett, hogy bevonták a vezetői engedélyét a jogerős ítélet meghozataláig.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/12/bors_eltiltottak_megis_jogsi_nelkul_vezet_a_dozsa_gyorgy_uti_gazolo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az „oszlopalkat” nem bodyshaming – Lakatos kontra Dúró, harmadik menet

Az „oszlopalkat” nem bodyshaming – Lakatos kontra Dúró, harmadik menet

Szombaton Lakatos Márk Müller Cecília után Dúró Dóra öltözködését vette elő a közéleti szereplők ruházkodásával foglalkozó divatsorozatunkban, szigorúan szakmai …