2021. január 27., szerdaMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2021.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Előzetesben a rendőrök elől menekülő szerb embercsempész

Hirdetés

Előzetesben a rendőrök elől menekülő szerb embercsempész

A Szegedi Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró letartóztatásba helyezte azt a szerb embercsempészt, aki a rendőri intézkedés közben próbált megszökni még 2020. december 21-én – adta hírül az ügyészség. A járőr akkor kezdett intézkedni, amikor délután 4 órakor észlelte, hogy Deszk magasságában a gyanúsított által vezetett tehergépkocsiba többen próbálnak beszállni.

Az összesen 10, magát szír állampolgárságúnak valló személy röviddel azt megelőzően Magyarország határát illegálisan lépte át, sem a személyazonosságukat, sem pedig amagyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. Az illegális határátlépők szállítását vállaló szerb állampolgárságú gyanúsított a rendőri intézkedés közben a helyszínről elfutva megszökött.

A férfit másnap kora délután sikerült a rendőröknek elfogniuk, előállítaniuk, majd őrizetbe venniük.

A gyanúsítottal mind ez idáig ismeretlenül maradt megbízói közölték, hol tudja felveni az illegális határátlépőket, valamint azt, hogy őket Ausztriába kell szállítani 1000 euró fejében. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/12/28/elozetesben_a_rendorok_elol_menekulo_szerb_embercsempesz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlávik János: Én a halált látom, és annál minden jobb

Szlávik János: Én a halált látom, és annál minden jobb

Megkapta a koronavírus elleni oltást mindkét adagját Szlávik János – a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának …