2021. január 26., keddMa Vanda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.26. Vanda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elkezdődött a pedagógusok tesztelése, egy debreceni iskolában 9 tanár pozitív

Hirdetés

Elkezdődött a pedagógusok tesztelése, egy debreceni iskolában 9 tanár pozitív

Megkezdődött hétfőn az iskolai és óvodai, bölcsődei dolgozók ingyenes tesztelése országszerte. Azonban nem minden dolgozó vett részt a tesztelésen: a kisteleki óvodában például csak a dolgozók 57 százaléka teszteltette magát.

A település polgármestere az RTL Híradójának nyilatkozott, mint mondta, megdöbbentette, hogy az óvónők és a dajkák alig több mint fele akart tesztet. Végül az 54 dolgozóból 38-an mentek el a szűrésre, ketten pozitív tesztet produkáltak. Egy debreceni iskolában ennél nagyobb volt a baj: 9 pedagógusnak lett pozitív a koronavírus-tesztje, emiatt rendkívüli szünetet rendeltek el az iskolában. Müller Cecília országos tisztifőorvos a csatorna kérdésére elmondta: nem gondolják, hogy kötelezőnek kellene lennie a tesztelésnek, ajánlják és javasolják mindössze. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/24/pedagogusok_teszteles_koronavirus_tappenz/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mától református püspök Balog Zoltán

Mától református püspök Balog Zoltán

Beiktatták hivatalába Balog Zoltánt, akit novemberben a Dunamelléki Református Egyházkerület új püspökévé választottak – adta hírül az …