2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elképesztő botrány a Jobbikban, egy erőszakos közösülést akartak eltitkolni

Hirdetés

Elképesztő botrány a Jobbikban, egy erőszakos közösülést akartak eltitkolni

Az áldozatot, egy 24 éves hölgyet jobbikos politikusok felcsalták és bezárták egy szobába, majd a tettes levetkőzött, és fizikai erőfölényét kihasználva próbálta őt megerőszakolni.

Kizárólag az illető hölgy lélekjelenlétén múlott, hogy ez végül nem sikerült. A kirobbant botránynak Jakab Péter pártelnök és elhíresült kabinetfőnöke, a „mamuszos” Molnár Enikő is tanúja volt, annak minden részletéről tudomást szereztek.

Az áldozat a történtek után elmenekült a helyszínről, miközben azonnal hívta élettársát, Szilágyi Györgyöt, a Jobbik alelnökét, aki néhány nappal később a Parlament épületében személyesen szóvá is tette a történteket Jakab Péter pártelnöknek és kabinetfőnökének, Molnár Enikőnek. Ezután fordultak hivatalos beadvánnyal a párt etikai bizottságához. Jakab Péter és Molnár Enikő azonban minden befolyásukat latba vetve azóta is igyekeznek eltussolni a bűncselekményt. Nem voltak hajlandók még a kért etikai vizsgálat megindítására sem. A nemi erőszak áldozatául esett hölgy ezután fordult a bűnüldöző hatóságokhoz.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220505-erosakos-kozosules-jobbik.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drámai fotókon, ahogy 150-nel csapódott egy energianyelőbe egy autó az M1-esen

Magyar Közút azt írja a Facebook-oldalán, hogy a mozgó tereléshez kapcsolódóan a szokásos módon 100-as, majd …