2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elkapták a szúnyoghálós betörőket

Elkapták a szúnyoghálós betörőket

A rendőrök befejezték annak az ügynek a nyomozását, amelyet egy négyfős banda ellen folytattak egy több hónapon át tartó betöréssorozat miatt – közölte a Police.hu. A rablók 2019 tavaszán és nyarán törtek be több Tolna megyei településen (Bátaszéken, Szekszárdon és Tamásiban) családi házakba. Bevált módszerük volt, hogy az éjszakára szellőztetés miatt nyitva hagyott spájz- vagy fürdőszobaablakról a szúnyoghálót letépték vagy leégették, az ablakot benyomták, egyikük bemászott, majd a társait beengedte a bejárati ajtón. A házakból elsősorban készpénzt és aranyékszereket loptak el.

A betörések után az ügyön dolgozó nyomozócsoport eljutott egy négyfős társaságig, egy 53 éves és egy 28 éves pécsi, egy 42 éves szőkédi és egy 52 éves iharosi férfihez, akiket végül az egyik betörés után el is fogtak – olvasható a rendőrségi portálon. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/07/sorozatbetoroket_fogtak_el_a_rendorok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A MOK elnöke szerint nem kellene műtéteket végezni azokban a kórházakban, ahol koronavírus-fertőzötteket látnak el

A MOK elnöke szerint nem kellene műtéteket végezni azokban a kórházakban, ahol koronavírus-fertőzötteket látnak el

Interjút adott Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke az ATV Startnak, azt állítva, hogy  …