2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elkapták a gödöllői HÉV brutális szatírját

Hirdetés

Elkapták a gödöllői HÉV brutális szatírját

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki 2021. június 25-én délután megtámadott egy nőt, akit meg akart erőszakolni Szilasliget megállónál, ám áldozatának sikerült elszabadulnia. A férfit negyven órán belül elfogták; az sem kizárt, hogy ugyanez a személy az, aki idén év elején is megtámadott egy nőt a gödöllői HÉV-en – tájékoztat róla a rendőrség portálja

A police.hu beszámol róla, hogy egy ötvenöt éves nő munkahelyéről hazafelé tartott 2021. június 25-én délután, a HÉV-szerelvényről Szilasliget megállónál szállt le, majd egy földúton gyalogolt tovább. Egyre közeledő lépéseket hallott maga mögött, majd amikor megfordult, valaki fellökte a vállánál fogva, és mire felnézett, egy ismeretlen férfi tornyosult felette, aki azonnal jelezte, hogy szexet akar.

A szerencsétlen nő próbálta kiabálva, kapálózva elzavarni, de támadója nem tágított, egyik kezével nadrágjába markolt, a másikkal lefogta áldozatát.

Hirdetés

Az asszony addig mozgolódott, míg ki tudta szabadítani kezét, és lelökte magáról a férfit, ám miközben feltápászkodott, támadója újra a földre lökte, azonban a nőnek sikerült elérnie az eséskor elejtett táskáját, amivel ütni kezdte támadóját, miközben torkaszakadtából segítségért kiabált, erre a férfi elszaladt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/29/godolloi-hev-eroszakolo-ujra-lecsapott-elfogtak-beismerte/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két motoros halt szörnyet Böhönyénél és Celldömölknél

Két motoros halt szörnyet Böhönyénél és Celldömölknél

Böhönyénél egy pótkocsis traktorral, Celldömölknél egy személyautóval ütköző motoros halt meg hétfőn – adta hírül a BalesetInfó. A …