2023. február 6., hétfőMa Dóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.06. Dóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Eljött az idő, harmadszor is nyerhet Budapest

Hirdetés

Eljött az idő, harmadszor is nyerhet Budapest

Az Advent Bazilika karácsonyi vására ismét Európa legjobb karácsonyi vásárai között lehet, ha december 8-ig leadjuk szavazatunkat.

Most rajtunk áll, hogy Manchester vagy Salzburg, Madrid vagy Budapest nyer. Az online versenyen a mai naptól szavazhatunk, hogy eldőljön, ki érdemli ki az Európa legjobb karácsonyi vására címet.

Az Advent Bazilika már 2019-ben és 2021-ben is diadalmaskodott a rangos európai karácsonyi vásárokat tömörítő mezőnyben, megelőzve többek között Bécs, Gdansk, Bázel, Prága és Brüsszel hasonló ünnepi rendezvényeit. A szervezők idén is voksolásra buzdítanak mindenkit, hogy Magyarországra kerüljön a kitüntető cím. Az Advent Bazilikára már érdemes kilátogatni, mert meghitt adventi hangulat, ünnepi illatok, ízek, fények, 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya várja a látogatókat. Ezenkívül közel 120 minőségi kézművessátrat és gasztronómiai kiállítót látogathatunk meg Budapesten a Szent István-bazilika előtti téren.

Hirdetés

Az Advent Bazilikát már tizenkettedik alkalommal szervezik meg, hogy semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtsenek, minőségi időtöltést és különleges gasztrokínálatot nyújtsanak a látogatóknak. A Szent István téren rendezett karácsonyi vásárra nem csak hazánk lehet büszke, hiszen az európai régió egyik legszebb ünnepi rendezvénye is.

November 25-én 00:00-kor indult az európai ünnepi rendezvények megmérettetése, ahol a közönség online felületen leadott szavazatai alapján dől el, mely vásár nyeri el és viselheti egy évig a kitüntető címet. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy adja le voksát (<a href="https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/28/advent-vasar-szent-istvan-bazilika-europa-verseny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Videó: Egy kidobott fenyőfa talált telibe egy luxusautót Esztergomban

Videó: Egy kidobott fenyőfa talált telibe egy luxusautót Esztergomban

A fedélzeti kamerás felvételen látható, ahogy az autós szabályszerűen halad, de a szél egyszer csak …