2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki súlyosan megsérült a budapesti házomlásban

Hirdetés

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki súlyosan megsérült a budapesti házomlásban

Az eseményhez az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet biztosított meghitt, szakrális helyszínt, írta közösségi oldalán a Budapesti Operettszínház. A házomlás után a fiatal táncos koponya- és gerincsérülései miatt egy komplikált életmentő műtétsorozaton esett át, most pedig menyasszony lett.

„2022. szeptember 17-én eljegyezték egymást a Budapesti Operettszínház táncművészei: Babácsi Beni a szülők és a szűk baráti kör társaságában megkérte Niki kezét. Az eseményhez az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet biztosított meghitt, szakrális helyszínt. Az eljegyzésre a fiatalok meghívták a Budapesti Operettszínház főigazgatóját, Kiss-B. Atillát, aki örömmel tett eleget a meghívásnak. Szeretettel gratulálunk a jegyeseknek, és mielőbbi teljes felépülést kívánunk az ifjú menyasszonynak!” – írta a Facebookon az operettszínház.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Foperettszinhaz%2Fposts%2Fpfbid02VV9Tgs3xraFLnX7XVtYivtuwTHH4YhqBJm2oyhtBixkjN8KM9P1aVR9dgVB4TY1Zl&show_text=true&width=500" width="500" height="806" style="border: none; overflow: hidden;" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/19/hazomlas-terezvaros-budapest-operettszinhaz-lanykeres-eljegyzes-menyasszony/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fergeteges James Bond filmzenei koncert várható az Arénában

A The Best of Bond Symphonic koncertshow a Csimborasszó Production és a Budapesti Operettszínház közös …