2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elítélték a kemecsei nőt megvakító férfit

Hirdetés

Elítélték a kemecsei nőt megvakító férfit

Mint megírtuk, Gy. Attila 2022 februárjában olyan súlyosan bántalmazta volt barátnőjét, hogy az akkor 22 éves nő maradandó fogyatékosságot okozó sérüléseket szenvedett, mindkét szemére megvakult. A férfi elszökött a helyszínről, de a hatóságok napokon belül elfogták, ellene különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emeltek vádat.

A Nyíregyházi Járásbíróság 2023. február elsején, szerdán tárgyalta az erőszakos, többszörös visszaesőnek minősülő férfi ügyét. Gy. Attilát nem jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélték folytatólagosan elkövetett testi sértés kísérlete és társtettesként elkövetett személyi szabadság megsértésének miatt – írta meg a Blikk.

A lap beszámolója szerint a férfi társai egy év négy hónap, illetve egy év börtönbüntetést kaptak, azonban a végrehajtást mindkettőjük esetében felfüggesztették.

Mint arról korábban az Index is beszámolt, a férfi két évvel korábban két társával együtt késsel megfenyegette és elrabolta volt párját. Gy. Attila 2020-ban a nőt azzal az ürüggyel, hogy egy korábbi adósságát megadja, a kemecsei temetőhöz csalta. A nő óvatosságból az egyik […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/01/bunugy-kemecse-itelet-bantalmazas-birosag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Óriási tűz van a gyáli szeméttelepen

A Kőrösi úton kigyulladt hulladék-feldolgozóban mintegy ötszáz négyzetméteren égnek a papírbálák. A lángok már egy …