2021. január 22., péntekMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elindult a jelentkezés a felsőoktatási képzésekre

Hirdetés

Elindult a jelentkezés a felsőoktatási képzésekre

„Elindult a felsőoktatási felvételi eljárás, mától lehet jelentkezni a 2021. szeptemberében induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre” – jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) miniszterhelyettese.

Az államtitkár hozzátette: a felvi.hu oldalon elérhetőek lesznek a felsőoktatást érintő információk. 

Hirdetés

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese elmondta: a hiteles és pontos információkért a felvi.hu oldalra érdemes ellátogatnia mindenkinek, aki szeretne továbbtanulni.

Schanda Tamás kifejtette továbbá, hogy a járvány  az egyetemeket, főiskolákat is különösen nehéz kihívások elé állította, de az intézmények polgárai és vezetői jelesre vizsgáztak. Rövid idő alatt megoldották az online oktatásra való átállást, ráadásul  a hallgatók egy része a járvány elleni küzdelemből is kivette a részét – részletezte.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/12/28/felsooktatas_kepzesek_jelentkezes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megdőlhet a napi rekord, olyan meleg lesz pénteken

Megdőlhet a napi rekord, olyan meleg lesz pénteken

Megdőlhet pénteken napi melegrekord Budapesten és országos szinten is – tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat.  Az …