2021. szeptember 26., vasárnapMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elhatárolódik a Magyar Vöröskereszt a fideszes igazgatója homofób üzeneteitől

Hirdetés

Elhatárolódik a Magyar Vöröskereszt a fideszes igazgatója homofób üzeneteitől

Baráth Gábor fideszes önkormányzati képviselő, a Magyar Vöröskereszt Vas és Veszprém megyei igazgatója a Facebook-oldalán osztotta meg melegellenes nézeteit.

Az egyik bejegyzése Hofi Gézát idézi, amely szerint „Volt, amikor büntették a buziságot, aztán már csak ejnye-bejnye volt. Nos, én nem akarom megvárni, amíg kötelezővé teszik!” – ehhez annyit fűzött hozzá, hogy „Jól haladunk pedig”. Ezenkívül volt olyan posztja, amely az Egyesült Államokat kritizálja, amiért ott lehetővé akarják tenni, hogy a férfin és a nőn kívül harmadik nem is bekerülhessen az útlevelekbe, míg egy harmadikban egy képzeletbeli nagyanyát dicsér, amiért a szivárványszínt kiszúró unokájának azt mondta Veszprém egyik utcáján sétálva, hogy „Látod, még a gyerekekre is megpróbálják ráerőltetni ezt a mocskot!”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/14/fidesz-melegellenes-lmbtq-magyar-voroskereszt/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Baksa-Soós János

Hosszú betegség után, öt nappal hetvenharmadik születésnapja után meghalt Baksa-Soós János, választott nevén Január Herceg …