2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elgázolt egy kerékpárost, majd elhajtott a helyszínről egy férfi Dombóváron

Hirdetés

Elgázolt egy kerékpárost, majd elhajtott a helyszínről egy férfi Dombóváron

Egy autós ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és elsodorta egy kerékpározó család egyik tagját, majd segítségnyújtás nélkül lelépett a helyszínről, ám a rendőrök hamarosan elfogták – adta hírül a police.hu.

A rendőrség portálján beszámol arról a sofőrről, aki elütötte Dombóvár egyik utcájában 2021. április 22-én a délutáni órákban egy kerékpározó család egyik tagját.

Az autós egy útkereszteződésben szemből haladt a család irányában, majd ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és elsodorta a hátul tekerő édesanyát.

Hirdetés

A rendőrök tájékoztatnak róla, hogy a nő elesett, és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben megsérült. A kocsi vezetője az ütközést követően nem állt meg, hanem adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/26/dombovar-kerekparos-csalad-autos-elutotte-cserbenhagyas-rendorseg-elfogas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Még csak tesztüzemben működik a védőoltást igazoló alkalmazás

Még csak tesztüzemben működik a védőoltást igazoló alkalmazás

Mától ingyenesen elérhető a védőoltást igazoló mobilalkalmazás a szolgáltatóknak és az oltottaknak is − olvasható a koronavírus-járvány …