2023. november 30., csütörtökMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2023.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elfogyott az 500 milliónyi guruló dollár, most a budapestiek pénzéből kampányol Karácsony

Hirdetés

Elfogyott az 500 milliónyi guruló dollár, most a budapestiek pénzéből kampányol Karácsony

A Partizán műsorában a külföldről pénzelt Gulyás Márton arról beszélt a külföldről pénzelt Karácsony Gergelynek, hogy nyilvánvaló, hogy az Orbán-kormánnyal való szembeszálláshoz kell a nemzetközi szolidaritás és a pénzügyi elit támogatása – hívja fel rá a figyelmet a Mandiner.

Mint írják, Gulyás Márton, aki amúgy általa bevallottan is Soros-pénzekből, valamint egyéb, amerikai pénzekből működteti a csatornáját, arról is kérdezte Karácsony Gergelyt, hogy a miniszterelnök-jelölti kampánya idején gyűjtött több mint 500 milliót transzparensen használta-e fel.

– mondta a Magyar Nemzetnek Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP frakcióvezetője. 

Néhány hete a főpolgármester különböző rendezvényeket tart, ilyen volt a Lánchídnál tartott koncert is, ahol az ünnepi rendezvényt saját imázsának az építésére használta. Ezenkívül számos olyan rendezvényt szervez a főváros és marketingcége, a Budapest Brand, amely Karácsony politikai tevékenységét szolgálja.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231019-elfogyott-az-500-millio-kozpenzbol-kampanyol-karacsony.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …