2023. március 20., hétfőMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Életveszélyesen megsérült az apa, aki a gyerekét próbálta védeni a nyíregyházi tömegverekedésben

Hirdetés

Életveszélyesen megsérült az apa, aki a gyerekét próbálta védeni a nyíregyházi tömegverekedésben

Mint megírtuk, durva tömegverekedés volt egy nyíregyházi szórakozóhely, a Mamma Mia Club előtt péntek éjjel. A felvételek tanúbizonysága szerint a szórakozóhely biztonsági őrei még a földön fekvő embereket is tovább ütötték-verték, volt, akit fejbe is rúgtak. Később kiderült, hogy egy apa, valamint 21 és 19 éves fiai keveredtek összetűzésbe a biztonsági őrökkel, akik nem akarták őket beengedni a szórakozóhelyre.

A felvételen az nem látszik, hogy miként kezdődött a balhé, és arról mindkét oldal mást mond. A biztonsági őrök szerint a korábban már kitiltott fiatalok provokálták őket, boxerrel megütve egy társukat, míg Száva Vince roma jogvédő szerint erről szó sincs, mivel a fiatalokat lépre csalták – írja a Blikk.

Megüzenték nekik, hogy félreértés volt, és mégis látogathatják a klubot. Azt el kell ismerni, ezek a srácok is vagányok, csibészek, mint minden bunyós, de nem bűnözők. Most is csak szórakozni akartak, de nem jutottak be, a bejáratnál háromszoros túlerővel zúdultak rájuk a kidobók

– mondta a jogvédő a <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/06/bunugy-rendorseg-nyiregyhaza-verekedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pisztollyal és késsel is rátámadt exe új párjára egy férfi Tatabányán

A férfi március 16-án este Tatabányán sétált az utcán, amikor egy részeg férfiba botlott, aki …