2022. január 28., péntekMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2022.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Élesen bírálja a MOK Müller Cecília és Kásler Miklós utasításait

Hirdetés

Élesen bírálja a MOK Müller Cecília és Kásler Miklós utasításait

Komoly felháborodást okozott a héten Müller Cecília országos tisztifőorvos határozata, mely szerint a januári oltási akcióban legalább egy hétvége erejéig minden háziorvosnak részt kell vennie. Aki kihúzza magát az „önkéntes” munkaként végezhető feladat ellátása alól, 30 ezer forinttól akár ötmillió forintig terjedő bírságra is számíthat.

Emellett egy másik, háziorvosokat érintő döntés is született a napokban, Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter ugyanis elrendelte, hogy a telefonos vagy az online elérhetőség biztosítása mellett a nem fogadott hívásokra is minden esetben válaszolni kell. A Magyar Orvosi Kamara Háziorvosi Csoportja hét pontban reagált az említett ügyekre.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/30/mok-haziorvosok-reagalas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az autósok negyede lemondana autójának használatáról Erzsébetvárosban, némi feltétellel

Az autósok negyede lemondana autójának használatáról Erzsébetvárosban, némi feltétellel

Jelentős többségben vannak Erzsébetvárosban azok, akik kevesebb autót és ezzel párhuzamosan több fát, kerékpársávot, forgalomcsillapított, illetve …