2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elérhetetlen az SZFE oktatói számára a Neptun

Hirdetés

Elérhetetlen az SZFE oktatói számára a Neptun

Szombat délután óta nem elérhető a Neptun a Színház-és Filmművészeti Egyetem valamennyi oktatója számára – tudta meg a hvg.hu.

A portál értesüléseit Jákfalvi Magdolna, az egyetem egyik professzora is megerősítette, mint mondta, 

szombaton még  többen azt hitték, a saját rendszerükben van a hiba, vasárnapra azonban egyértelmű lett számukra, hogy nem fogják tudni folytatni a felületen az oktatás szervezését.

Hirdetés

Márpedig ezen a felületen van minden, amely az oktatás szervezéséhez szükséges: itt írhatnak a tanárok a diákoknak, itt szervezik a kurzusokat, a Neptunon van az órarend, illetve a tantárgyi tematika is. A rendszerhez az oktatóknak, a hallgatóknak, és a tanulmányi osztálynak van hozzáférése, lényegében a teljes munkát itt szervezik és igazolják. Jákfalvi Magdolna elmondta: ettől még elkezdik a tanítást hétfőn, de a Neptun levágása nagyban akadályozza őket. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/08/szfe_oktatok_neptun_felfuggesztes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csupaorr videó jelent meg a budapesti állatkert lakóiról

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/11/24/csupaorr_video_jelent_meg_a_budapesti_allatkert_lakoirol/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …