2020. október 21., szerdaMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.21. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elegendő készlettel rendelkezik a vérellátó

Elegendő készlettel rendelkezik a vérellátó

Az Országos Vérellátó Szolgálat szakmai főigazgató-helyettese, Nagy Sándor szerint hat-hét napos felhasználásra elengedő vér van az országban – hangzott el az ATV Híradójában.

A szakember szerint ez a mennyiség elegendő, hogy ha a jelenleginél is szigorúbb korlátozások lépnek életbe, akkor ezt az időszakot át tudják hidalni. A Vérellátó Szolgálat vezetője szerint ennél nagyobb készletet nincs értelme gyűjteni, ugyanis lejárnának a levett vérkészítmények.

Az országban most jellemzően a nyugat-magyarországi megyékben magasabb a véradói kedv, Budapesten alacsonyabb, Kelet-Magyarországon pedig változó.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/14/verellato_szolgalat_hat-het_napra_elegendo_ver_all_rendelkezesre/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

NATO-beszerzésen indulhat a Garancsi-cég, amelyik szerepel a NAV feketelistáján

NATO-beszerzésen indulhat a Garancsi-cég, amelyik szerepel a NAV feketelistáján

Facebook-posztban tudatta Bencsik János független országgyűlési képviselő, hogy a Honvédelmi Minisztériumhoz fordult, miután kiderült, hogy az …