2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elájult a halálra gázolt kislány édesanyja a tiszakanyári temetésen

Hirdetés

Elájult a halálra gázolt kislány édesanyja a tiszakanyári temetésen

Kedden temették el azt a 14 éves tiszakanyári lányt, akit pont egy héttel ezelőtt halálra gázolt egy traktor, amikor hazafelé biciklizett – írja a Blikk.

A kislány éppen az ebédet vitte haza egy hete, amikor egy traktoros halálra gázolta. A feje a kerék alá került, nem élte túl a balesetet.

Forrás: Frissmedia.hu

Édesapja, akinek 5 gyereke van, annyira összetört a tragédia után, hogy nem tudott elmenni a mai temetésre. Gyászoló édesanyja pedig elájult, amikor a fehér koporsót a földbe engedték – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy a traktorost ismeri az apa, és a hangulat miatt rendőrök őrzik az otthonát. A temetés helyszínét is biztosították volna, de a család ezt nem szerette volna. Békében, mély gyászban búcsúztak el a kislánytól.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200623-vegso-bucsut-vettek-attol-a-tiszakanyari-lanytol-akit-halalra-gazolt-egy-traktor.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hétvégén berobban a nyár, 33 fok is lesz

Hétvégén berobban a nyár, 33 fok is lesz

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Vasárnapig …