2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Eladták a gárdonyi szabadstrand egy részét

Eladták a gárdonyi szabadstrand egy részét

Szerdán, rendkívüli ülésen szavazta meg a gárdonyi-képviselő testület, hogy az önkormányzat eladhat egy, a szabadstrandhoz tartozó 800 négyzetméteres vízparti területet, illetve az oda vezető út 1200 négyzetméteres szakaszát, amit a polgármester csak resztliként emlegetett korábban. Az ügyben július végén parázs hangvételű lakossági fórumot is tartottak, de végül Tóth István polgármester és a képviselők szava döntött.

A rendkívüli ülésen az Egyebek napirendi pont alatt szerepelt a terület értékesítéséről szóló szavazás, árulta el a Magyar Hangnak az ülésen részt vevő Eötvös Pál ellenzéki önkormányzati képviselő, aki hozzátette, hogy az Egyebek alá tartozó kérdések nem szereplenek a város honlapján közölt napirendi pontok között. A képviselők is csak kedden este, emailben kapták meg a tájékoztatást arról, hogy miről is szavaznak majd.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/08/20/gardony_szabadstrand_eladas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy magyar virológus szerint akár már 2021 első felében kezdődhet a koronavírus-vakcina tömeggyártása

Most, hogy a koronavírus-fertőzöttek száma világszerte meghaladta a 30 milliót, nem lehet mindössze egészségügyi intézkedésekkel …