2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egyre több magyar szilveszterezik valamelyik tengerparton

Hirdetés

Egyre több magyar szilveszterezik valamelyik tengerparton

A szokottnál korábban kezdték el tervezni utazásukat azok, akik a karácsonyt és a szilvesztert az otthonuktól távol, egy tengerparton szeretnék ünnepelni – írja az Invia.hu online utazásközvetítő adatai alapján a Világgazdaság.

Sur városa az Ománi-öböl partján

Sur városa az Ománi-öböl partján

Fotó: Andia / Getty Images Hungary

A sláger-úticélnak számító Egyiptom, Törökország és a Kanári-szigetek őszi foglalásai 27–48 százalékkal emelkedtek idén a tavalyi számokhoz képest. Zanzibárban háromszor annyi magyar szilveszterezik, mint tavaly. Érdekesség, hogy Omán is a legnépszerűbb úti célok közé került az idei szezonban.

Hirdetés

Az Invia.hu adatai szerint csökkent a rövidebb és többszörösére nőtt a hosszabb – 9, 15 és 11 napos – üdülésekre foglalók száma.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/27/utazas-turizmus-foglalas-karacsony-szilveszter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …