2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egyre több hazai cég használ mesterséges intelligenciát

Hirdetés

Egyre több hazai cég használ mesterséges intelligenciát

Az EY 53 országra kiterjedő kutatása szerint a hazai vállalatok közel kétharmada már használja vagy gondolkodik a mesterséges intelligencia (MI) bevezetésén, miközben 29 százalékuk érdemben még nem is foglalkozott a területtel – áll az EY sajtónyilatkozatában.

A kutatás szerint a magyar vállalatok 20 százaléka már aktívan alkalmaz mesterséges intelligencia eszközöket, 18 százalékuk pedig a következő két évben tervezi bevezetni az ilyen megoldásokat. Hiába egyre népszerűbb azonban a technológia, a magyarországi vállalatok 29 százaléka nem foglalkozik ezzel a kérdéssel.

A mesterséges intelligencia alkalmazása óriási potenciált jelent a hazai cégek számára. Azok avállalatok, akik még nem dolgozták ki az MI-stratégiájuk és nem kezdtek bele amegvalósításába, nagyon gyorsan hatalmas lemaradásba kerülhetnek és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/26/mesterseges-intelligencia-magyarorszag-kutatas-ey/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mentőautó borult fel Budapesten, a Bocskai úton

Mentőautó és személygépkocsi ütközött vasárnap délután Budapest XI. kerületében a Bocskai úton, a mentő a …