2021. január 21., csütörtökMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egyre-másra dőlnek ki a munkából az idős budapesti hókotrók

Hirdetés

Egyre-másra dőlnek ki a munkából az idős budapesti hókotrók

Vasárnaptól kezdve dolgoznak Budapesten a hókotrók, de egyre több esetben üzemzavar lép fel a járműveknél – írja sajtóközleményében az FKF Nonprofit Zrt. Beszámolnak arról, hogy a Budapestet vasárnap délután elérő hidegfront miatt a pesti városrészben havaseső, illetve hószállingózás volt, a magasabban fekvő területeken (a II., III., XI., és a XII., kerületekben) hó is esett, illetve helyenként eljegesedtek az utak.  

Az egyre forráshiányosabb cég munkatársai délutántól kezdve folyamatosan ellenőrizték az utak állapotát és ahol szükséges volt, a munkagépekkel elvégezték az utak sózását, síkosságmentesítését – részletezték. 

A munkavégzést azonban nehezíti, hogy nincs elég hókotró, valamint a meglévő járművek is egyre gyakrabban hibásodnak meg. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/12/28/fkf_budapest_hokotrok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Beköszönt a tavasz, aztán mindent elmos az eső

Beköszönt a tavasz, aztán mindent elmos az eső

Csütörtökön elsősorban fátyolfelhők szűrhetik a napfényt, csak kevés helyen lehet vastagabb a felhőtakaró. Kora reggel …