2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egyre hűvösebbek az éjszakák, de a héten még lehet 37 fok is

Egyre hűvösebbek az éjszakák, de a héten még lehet 37 fok is

Egyre hűvösebbek az éjszakák, reggelente többfelé esik 10 fok alá a hőmérséklet – számolt be az Időkép.hu. A héten több hidegfront is átvonul hazánk felett, és bár a csapadékmennyiség előreláthatólag nem lesz egyik alkalommal sem jelentős, a hőmérsékletben annál inkább észrevesszük a változást.

Már a hét első napjain is megközelítették a 10 fokot a minimum-hőmérsékletek, szerdán pedig mérőállomásaink és észlelőink adatai alapján Nógrádsipeken 8 fokig hűlt a levegő.

Egy tegnapi cikkükben viszont azt írják, akár 36-37 fok is lehet hétvégén, mielőtt megérkezik a markáns lehűlés, mert forró, afrikai levegő lép be az országba. 

Az őszies fordulatot hozó hidegfront valamikor vasárnap éri el a térségünket nyugat felől. A front előtt péntektől erőteljes déli-délnyugati áramlás válik meghatározóvá, mellyel Afrika felől forró, alapvetően száraz levegő éri el Európa déli, középső és keleti tájait.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/08/26/egyre_huvosebbek_az_ejszakak_de_a_heten_meg_lehet_37_fok_is/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Richest Hungarian feliratú maszkkal várták Orbán Viktort a parlamenti ülésteremben

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője Varjú László, egy Richest Hungarian – feliratú maszkot helyezett  el Orbán Viktor parlamenti helyén …