2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy testvérpár csomagtartóban rejtette el az általuk megölt vállalkozó holttestét

Hirdetés

Egy testvérpár csomagtartóban rejtette el az általuk megölt vállalkozó holttestét

Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: az áldozat egy építési vállalkozó, akinek az eltűnését felesége jelentette be szeptember 2-án, Budapesten, és másnap egy gyöngyösi építkezés közelében találták meg a rendőrök az általa használt járművet. Az ügyben bűnügyi nyomozás indult.

Az eltűnt férfi hollétének felderítésére nyomkövető kutyát és drónt is bevetettek, a jármű közelében lévő tó és környékének átkutatásában csaknem százötven rendőr vett részt.

Hirdetés

Ezzel párhuzamosan a keresett vállalkozóval munkakapcsolatban állókat is kihallgatták, köztük azt a testvérpárt is, akik ellentmondó vallomásukkal hívták fel magukra a figyelmet.

Az egyik testvér autóját […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/19/emberoles-eltunes-gyilkossag-felderites-testverpar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Bravo, Giorgia!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20220926-orban-viktor-bravogiorgia.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …