2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy mentős kezét törte el az agresszív férfi

Hirdetés

Egy mentős kezét törte el az agresszív férfi

Nem engedik ki a börtönből azt a férfit, akit közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal és súlyos testi sértéssel gyanúsítanak, ugyanis miközben ellátták őt, eltörte a mentőápoló kezét Vértesszőlősön. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a Tatabányai Járási Ügyészség indítványával, és három hónappal meghosszabbította a férfi letartóztatását bűnismétlés veszélye miatt.

A mentősök még március 30-án, állampolgári bejelentést követően mentek ki a vérző férfihoz. A mentőápoló a férfi sebét ellátta, majd a mentőautóhoz kísérte, és beültette az autóba, hogy kórházba szállítsák. 

Nem tartották valószínűnek, hogy az ellátott férfi ekkor agresszívvé válik, pedig ez történt. Miután segítettek rajta, a férfi a mentőápolót többször is meglökte, így a mentőkocsi nyitott ajtaján át mindketten a földre estek, és ott a férfi tovább lökdöste, illetve dulakodott az egészségügyi dolgozóval.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/05/03/mentos-keztores-agresszio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy 36 éves nő a koronavírus legfiatalabb áldozata

Egy 36 éves nő a koronavírus legfiatalabb áldozata

Egy 36 éves nő volt a koronavírus legfiatalabb áldozata kedden – derül ki a kormányzati …