2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy hétre bezár a debreceni reptér

Hirdetés

Egy hétre bezár a debreceni reptér

Ezt Vajda János, a Debrecen Nemzetközi Reptér ügyvezető igazgatója közölte a turizmus.com nevű portállal, hozzátéve, hogy a forgalomnövekedést az időközben megszaporodott légi járművek jelenléte – katonai gépek, humanitárius szállítmányok, cargo – okozta, így a futópályák állagának gyorsabban romlott. 

Erről természetesen már időben értesítettük a légitársaságokat és az érintetteket

– szögezte le a lap kérdésére. A körülbelül 20 ezer négyzetmétert érintő felújítással kapcsolatban már lezárult egy közbeszerzési pályázat és megtörtént a szerződéskötés is, amelynek összege 472 millió 440 ezer forint volt, de a kialakult helyzet miatt az önkormányzat módosított a szerződésen, és 613 millió 330 ezer forintra emelte az összeget. 

A munkálatok érintik a futópályát, az A- és B-gurulóutakat, valamint a forgalmi előteret, miután olyan hibák keletkeztek, amelyek már veszélyeztetnék a repülés biztonságát, ezért kell az eredeti javítási programon módosítani, és teljes mértékben lezárni a repteret október 3-9. között. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/21/debrecen-repter-bezaras-burkolathiba-debrecen-nemzetkozi-repter-vajda-janos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Az Ikarus gyár nyolcvan autóbusza – köztük számos oldtimer jármű és ritkaság – mutatkozik be …