2022. október 7., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.07. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy férfi felgyújtott az otthonukat, hogy az élettársa ne tudjon oda visszamenni

Hirdetés

Egy férfi felgyújtott az otthonukat, hogy az élettársa ne tudjon oda visszamenni

A férfi az élettársával élt albérletben egy Pilis külső területén lévő tanyán. Tavaly februárban annyira megromlott a kapcsolatuk, hogy a nő elköltözött tőle. Miután a férfi ezt észrevette elhatározta, hogy felgyújtja a házat, hogy a nő ne tudjon visszaköltözni.Először kivitte a gázpalackot és áramtalanította a házat, majd délután egy öngyújtóval felgyújtotta az emeleten a matracot. Ezek után a földszinten iratokat dobált szét és azokat is meggyújtotta. Miután végzett, az értékeivel együtt kiment a helyi vasútállomásra.

A tűzben a földszint minden helyiségben kárt okozott, a tetőtér és a tetőszerkezet pedig megsemmisült. A házban közel 10 millió forintos kár lett.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220916-felgyujtotta-a-kozos-alberletuket-egy-ferfi-mert-az-elettasa-elkoltozott-onnan.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elnöki kegyelmet kaphatott az öt év börtönre ítélt fideszes politikus

Elnöki kegyelmet kaphatott az öt év börtönre ítélt fideszes politikus

A még 2018-ban született ítélet szerint Veres Margit 2012-ben – akkor még csak jegyzőként – …