2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy Facebookon terjedő kamuposzt terelhette vakvágányra a történelemből érettségizőket

Hirdetés

Egy Facebookon terjedő kamuposzt terelhette vakvágányra a történelemből érettségizőket

„Szóval terjedt a hír, hogy kiszivárgott a 2022 töri egy része. Ez igaz, de eddig nem jutott el sok emberhez, én viszont le fogom nektek írni, ami a két hosszú esszé témáját és az egyik rövid esszé témáját takarja” – idézi az Eduline azt a posztot, mely napokig keringett a Facebookon, és információik szerint több tízezer érettségizőhöz eljutott.

A bejegyzés második feléből az is kiderül, hogy a magára tanár szakos hallgatóként hivatkozó, ám álprofil mögé bújó személy azért osztotta meg „a birtokába jutott információkat”, mert „undorítónak tartja, hogy a mostani végzősök két évet töltöttek online-ban”, azaz digitális oktatásban.

Semmivel sem kaptok könnyebb érettségit, mint az előző három évben írók. Éppen ezért itt a három kiszivárgott érettségi esszétéma

– állt a posztban, mely valóban megnevezett három témát, az ENSZ működését, Mátyás király belpolitikáját és a Horthy-korszakot.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/04/erettsegi-tortenelem-vizsga-alhir/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump: Orbán Viktor jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért – videó

A java még most jön – mondta Donald Trump, volt amerikai elnök a CPAC Hungarynak …