2020. szeptember 18., péntekMa Diána napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.18. Diána Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy éve gázolta el egy autó L.L. Junior fiát – galéria

Egy éve gázolta el egy autó L.L. Junior fiát – galéria

Tavaly nyár végén, pontosabban augusztus 31-én L.L. Junior és családja élete megváltozott. Hopp Csilla két gyerekkel és a barátnőjével egy nyárbúcsúsztató rendezvényről tartottak haza, amikor a kisebbik fiú, a 3 éves Dávidka kifutott egy autó elé Zuglóban. A balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem tudták megmenteni. A fiú halálának évfordulójáról a rajongók sem feledkeztek meg, üzeneteket és játékokat hagytak a tragédia helyszínen – írja a Ripost.

Napra pontosan egy évvel ezelőtt történt a tragédia. Azon a napon, amikor L.L. Junior egy vidéki koncerten volt, gyerekei anyja pedig közös gyerekeikkel és a barátnőjével együtt Zuglóban egy nyárbúcsúztató rendezvényen. Amikor elindultak haza, a Vezér és a Füredi utca sarkánál Dávidka hirtelen kirohant az útra. 

A képre kattintva galéria nyílikFotó: Hirling Bálint – Origo

A zebrán elütötte egy szabályosan közlekedő autó.

A gyerek több métert repült. Hiába érkezett gyorsan a segítség, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. A mai évfordulón nem csak a rokonok és barátok, hanem a rajongók is kimennek a baleset helyszínére és megemlékeznek Dávidkáról, plüssállatokat és kisebb játékokat visznek neki – írja a Ripost.

L.L. Junior kisfiának síremlékeForrás: Ripost

Egy papírra azt írta az egyik rajongó:Az angyalok vigyázzanak rád, Dávidka. Kívánom, hogy a szüleid együtt maradjanak a bátyád, Lacika miatt.A lap megkereste L.L. Juniort is, aki nem akart a témában nyilatkozni, egy rövid üzenetben a következőt írta:

Augusztus 31-én Lacika fiam évnyitója lesz, és minden erőnkkel őt fogjuk támogatni és erre fogunk koncentrálni.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200831-napra-pontosan-egy-eve-gazolta-el-egy-szabalyosan-kozlekedo-auto-ll-junior-kisebbik-fait.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hétfőtől jön a maszkviselési szigor, az üzletvezetőket is keményen büntethetik

Hétfőtől jön a maszkviselési szigor, az üzletvezetőket is keményen büntethetik

Szeptember 21-én hétfőn lépnek életbe a koronavírus-járvány miatt  hozott intézkedések – derül ki a Magyar Közlöny …