2023. február 3., péntekMa Balázs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Balázs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy dunaújvárosi férfi megmérgezte a nagynénjét és annak férjét – videó

Hirdetés

Egy dunaújvárosi férfi megmérgezte a nagynénjét és annak férjét – videó

A férfi elhatározta, hogy a nagynénje és férje bizalmába férkőzik, és megpróbálja megszerezni a pénzüket. Tudta, hogy az idős házaspárnak nincs közvetlen hozzátartozója. Egyre többet látogatta őket, majd a ruhásszekrényükből ellopott összesen 6 millió forintot. Az asszonynak feltűnt, hogy hiányzik a pénzből, ezért a maradék 8 millió forint betette egy bankszámlára.

A számlához igényelt bankkártyát és a kódot is megszerezte a férfi, és 34 alkalommal, összesen 5.100.000 forintot vett fel róla automatákból, amit az élettársával együtt elköltöttek. Ezen felül bankkártyás vásárlásokkal elköltöttek még 2.700.000 forintot. A férfi fia és annak élettársa is tudott a bankkártyáról, ők 425 ezer forint értékben vásároltak vele.

Három nap múlva ismét elmentek a házaspárhoz. Amikor nem nyitottak ajtót, a férfi nem akart segítséget hívni, de az élettársa nyomosára felhívta a segélyhívót.

Az asszony állapotát a kórházban sikerült stabilizálni, a férje azonban a következő hónapban meghalt, amihez köze volt a nyugtatónak is.

Hirdetés

Az ügyészség emberölési kísérlet és más bűncselekmények miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje a férfit fegyházbüntetésre, a családja többi tagját pedig felfüggesztett börtönbüntetésre.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230124-megmergezte-nagynenjet-egy-dunaujvarosi-ferfi.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Putyin hónalja és huncut guruló dollárok – egy asztalhoz ültettek két vitázó politikust

Putyin hónalja és huncut guruló dollárok – egy asztalhoz ültettek két vitázó politikust

A vitaest leírása alapján többek között ezeket a kérdéseket tervezték körbejárni a felek: „Miben látják …