2020. szeptember 18., péntekMa Diána napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 305,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.18. Diána Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 305,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy bolt biztonsági őre segédkezett kirabolni az üzlet egyik vásárlóját Győrben

Egy bolt biztonsági őre segédkezett kirabolni az üzlet egyik vásárlóját Győrben

Egy győri üzlet biztonsági őre felfigyelt az üzletben egy nagy összegű készpénzt magánál tartó férfira, majd telefonon a helyszínre hívta az ismerősét, aki követte, majd meglopta a sértettet. Az eltulajdonított 650.000 forint a biztonsági őr otthonából került elő – tájékoztatott az ügyről az ugyeszseg.hu

Az ismert közmondást megfordítva pandúrból lett rabló idén januárban egy győri üzlet biztonsági őréből. A hivatal leírásából kiderül, hogy a „leleményes” vagyonőr észrevette, hogy egy férfi vásárló egy nála lévő nejlon táskában nagyobb pénzköteget tart magánál. Ezt alaposan megfigyelhette, amikor a vásárló nem éppen szokványos pénztartóból elővett egy 20.000 forintos bankjegyet és azzal fizetett.

A biztonsági őr ekkor feltehetőleg meglátta a lehetőséget a pénz megszerzésére és telefonon egyeztetett egy ismerősével, majd kiment az üzlet elé és ott találkozott a társával. Ezt követően már ketten együtt tartották szemmel az üzletből kilépő és autójához igyekvő vásárlót, akit a biztonsági őr társa követett is. 

Egy ősi trükkel a figyelemeltereléssel sikerült a vásárló pénzét ellopni. Előbb megszólította az autója […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/02/egy_bolt_biztonsagi_ore_segedkezett_kirabolni_az_uzlet_egyik_vasarlojat_gyorben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A hétvégén nem jár a villamos a Szabadság hídon és a Kiskörúton

A hétvégén nem jár a villamos a Szabadság hídon és a Kiskörúton

Szombaton és vasárnap a 47-es, a 48-as és a 49-es nem jár a Szabadság hídon és a …