2023. március 26., vasárnapMa Emánuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.26. Emánuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy beteghordó zaklatott egy fiatal nőt a székesfehérvári kórházban

Hirdetés

Egy beteghordó zaklatott egy fiatal nőt a székesfehérvári kórházban

Évek óta tervezték a második gyermeküket, de a fiatal nő, Fruzsina kénytelen volt elvetetni a magzatot, mert az az ötödik héttől kezdve nem fejlődött tovább. A Fejér Megyei Szent György Kórház nőgyógyászati osztályán kellett megjelennie, hogy megtörténjen a művi beavatkozás, ám mivel kisebb komplikációk léptek fel nála, ezért a tervezett időpontnál hamarabb, január 13-án hajnalban vették fel az osztályra.

Végigsírtam a napot. Nem voltam hangos, de megállíthatatlanul potyogtak a könnyeim – mondta a nő, aki a körülményekhez képest teljesen biztonságban érezte magát egészen addig, amíg a beteghordó férfi délelőtt 8-9 óra között meg nem jelent az osztályon.

Ezt követően nyugtatót kapott, így egyes részletek innentől már homályosak, abban viszont teljesen biztos, hogy a műtőben újra a kék ruhás férfi várta. A férfi ismét a kezébe vette a nő kezét, mire a Fruzsina rászólt, majd kiszabadította magát. Mindezt szerinte egy doktornő is látta, akinek Fruzsina a tekintetével jelezni próbálta, hogy rettentő kellemetlenül érzi magát a beteghordó jelenlétében. A doktornő erre annyit mondott neki:

Ne aggódjon, be fogják takarni, senki nem fog látni semmit

Hirdetés

– mesélte Fruzsina.

Fruzsina délelőtt forródróton volt a Messengeren keresztül a legjobb barátnőjével, aki mindenről tájékoztatta a nő párját. A kijelentkezéskor már ő is a kórházban volt, és alig bírta türtőztetni magát a recepciónál, mindenáron meg akarta tudni a kék ruhás férfi nevét, ám a párja leintette, mert még akkor is úgy gondolta, a férfi műtötte őt. Csak ekkor világosította fel őket egy arra járó orvos, hogy a férfi – a panaszok sorolása után azonnal tudta, kiről van szó – beteghordó.

A történtek miatt a Fejér Megyei Szent György Kórház belső vizsgálatot indított, az érintett munkatársat pedig felfüggesztették a munkavégzés alól.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230131-abortusz-zaklatas-no-szekesfehervari-korhaz.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon

A tájékoztatás szerint a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó InterCity elgázolt egy embert Pilis és …