2020. október 28., szerdaMa Simon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2020.10.28. Simon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Eddig 599-szer intézkedett a rendőrség a védelmi intézkedések megszegése miatt

Eddig 599-szer intézkedett a rendőrség a védelmi intézkedések megszegése miatt

A rendőrség eddig 599 esetben járt el a kormányrendeletben meghatározott védelmi intézkedések megszegése miatt. Kiss Róbert alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, többnyire a kereskedelmi üzletekben és közintézményekben szegik meg a védelmi intézkedéseket, a másik jellemző szabályszegés pedig a maszk hiánya a tömegközlekedési eszközökön.

A fenti szabályszegések 43 rendőri intézkedést vontak maguk után a péntek reggelig tartó 24 órában. Húsz esetben pedig nem vagy nem megfelelő módon viselték a maszkot a tömegközlekedési eszközökön. Utóbbi miatt 16 embert figyelmeztettek a rendőrök, a többi esetben pedig szabálysértési feljelentést tettek. Az üzletekben, vendéglátóhelyeken vagy más intézmény területén 23 alkalommal intézkedtek, amiért az emberek nem tartották be a védelmi intézkedéseket: 17 embert figyelmeztettek, hárman helyszíni bírságot kaptak, hármat pedig feljelentettek a rendőrök.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/02/a_jarvany_tilalmak_athagasaert_tobb_szaz_rendorsegi_intezkedest_folytatak_le/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az európai minimálbér bevezetését javasolja az Európai Bizottság

Az európai minimálbér bevezetését javasolja az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság az európai minimálbérekre vonatkozó uniós javaslatot terjesztett elő az EU-s munkavállalók tisztességes …