2021. október 23., szombatMa Gyöngyi napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.23. Gyöngyi Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dübörög az előválasztás, a XVIII. kerületi DK beveti az ötezer forintos utalványt

Hirdetés

Dübörög az előválasztás, a XVIII. kerületi DK beveti az ötezer forintos utalványt

Nagyon pörög az előválasztási kampány a XVIII. kerületben, legalábbis erre enged következtetni, hogy a helyi nyugdíjasokat már szeptember 10-én fontosnak érezte tájékoztatni Szaniszló Sándor DK-s polgármester és Ferencz István DK-s alpolgármester arról, hogy a kerületvezetés ötezer forintos utalványt ígér karácsonyra a nyugdíjasoknak. A 444 által megszerzett dokumentum szerint az utalványt postai úton fogják eljuttatni december első heteiben a 65 év feletti, kerület állandó lakcímmel rendelkező lakosok számára.

A Budapest 15-ös körzetben Ferencz István mérkőzik meg a szocialista Kunhalmi Ágnessel, akit minden jel szerint igencsak le akarnak győzni. Ezt a DK már a kampány elején jelezte is.

Hirdetés

A kerületi nyugdíjasok tavaly is kaptak hasonló karácsonyi ajándékot a városvezetéstől, az arról értesítő üzenetet azonban az összes alpolgármester aláírta. Szaniszló Sándor azzal indokolt, hogy a mostani levelet rajta kívül azért csak a DK-s országgyűlési képviselőjelölt írta alá, mert a támogatási rendszer állítása szerint Ferencz István alpolgármesterhez tartozik.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/22/ferencz-istvan-szaniszlo-sandor-dk-kunhalmi-agnes-mszp-nyugdijasok-otezer-forint-utalvany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dobrev Klára az Elkxrtukról az Indexnek: A hazugság hazugság marad

Dobrev Klára az Elkxrtukról az Indexnek: A hazugság hazugság marad

Mindenképp szerettük volna hallani Dobrev Klára, Szilvásy György és Hann Endre véleményét a csütörtökön a …